maanantai 14. marraskuuta 2016

Voihan lunssa

Kuva: Mtv.fi
Se on ollu ny voimakkaana täälä meilä. Mies sen alotti ja met äitini kans seurasima sitte. Pari kuukautta jylläny, joskus on parempana. Tuntuu ettei mikhän auta, kaikkea on yritetty.
Siihen on monta vippaskonstia, sipulimaiosta viinala kastelthuin villasukhin, siplimaitoa kokkeilin, en toista, mutta muila konsteila yritin helepottaa oloa. Nenä on ollu punanen ko on pitäny niistää ja sitten se rohtu ja oli kipeä. Luin jostaki, että levittää hunajaa nenhän yön ajaksi ja joku kehotti käyttähmän aristaville rinnoile tarkotettua voietta. Hunajaa käytin ja se helpotti.
Alotin vissin sinkkitablettien käytön liian myöhään ja en ainakhan huomanu, että olis vaikuttanu.
Äitini on vanhempi ko mie, mutta hän selviytyi paljon nopeammin, vaikka hän ei liikukhan paljon ulkona.. Miehelä ja mulla on alkanu helpottahman olo vasta pari kolme päivää sitten. Pakoliset kotihommat on ollu pakko tehä, töistä olin poissa pari päivää. Kyllä tästäki selvithän.
Olen seuranu Saara Aallon X-Factor menestystä ja ko liikkuu täälä netin maailmassa niin tuli ethen tämä: http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/11/elina-sari-ja-saara-aalto-huippukokoustivat-mummolassa-yksivuotiaina  Olen kattonu tämän sillon ko se tuli televisiosta, mutta eihän sitä kaikkia muista.

Tämä on kyllä parasta lääkettä.

4 kommenttia:

 1. Minullakin oli nuhakuumetta mutta onneksi selvisin melko nopeesti siitä. Sairastaminen vie kyllä voimat. Toivottavasti nyt paremmin jo.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti menee nopeasti ohi, vetää mielen "veteläksi" :)

  VastaaPoista
 3. Oi sitä on liikkeellä... Toivittavasti menee pois. Tarvittaisiin pakkasia niin lunssapöpöt kuolisivat pois.

  VastaaPoista
 4. I have been giving some website for a lot of days, Appearance with informality content, today I have found your site, I fan of your site. You have to keep doing such an article even future.

  We have lost a lot in life and have found very little You are requested to spend some moments of life with a smile Visit for the | Funnyjoke.IN |
  couponrate

  VastaaPoista