maanantai 3. lokakuuta 2016

Minun eläin ja Roosa nauha

 Met olema mieheni kans saahneet tämän kissan perinnöksi pojaltamme.
Kauneusunien aika

Tassu rentona

Vietethän viimeisiä lämpimiä syyspäiviä
Tämä viikko on eläinten viikko ja 4.10 on eläinten päivä. Tänä vuona SEY:n  viikon teemana on hevonen.
Ittelä kallistuu enempi kissan puolele. Nyt on  minun eläimeni, kissani, päivä  ja viikko ja kyllä häntä onkin tänään lellitty ja rapsutettu. Kiehnääminen alkoi jo aamulla. Pyöri mieheni jaloissa eikä liikkunu ollenkhan, muuta ko pisti lattialle makkaahman. Onkhan hänelle kuues tai seittemäs aisti, en tiä, mutta on ollu jotenki erilainen, ko muina päivinä. Kissa on enemmän ko perheenjäsen ny ko on eläkheelä.
Uusin kissakirja http://kustantamo.sets.fi/kirja/sampy/. Tämä kirja ostethan ko tullee kirjakauphan. Sämpy-kissala on oma sivu naamakirjassa. Myös tämä kirja kiinnostaa:
Eläinten päivänä haluthan muistuttaa hyvästä eläinten kohtelusta ja kunnioituksesta. Mie ainaki yritän arvostaa kaikkea, mitä kissani tekkee ja kehua häntä. Meile hän on rakas perhheenjäsen. Monet ilot on meile antanu. Piän mie muistaki, mutta kissa on tärkein. Elläimilä on myös oma suojelupyhimys, Fransiskus Assisilainen ja hän on myös luonnon, luonnonsuojelun ja hyljeksittyjen suojelija.
fi.wikipedia.org/wiki/Franciscus_Assisilainen

henrik.katolinen.fi
koirakaverit.me

http://www.stadissa.fi/tapahtumat/66636/elainten-paivan-kynttilatempaus
Serkkupojan pihalta löyty tämä:
Meilä oli pari vuotta sitten ulkona kissa-patsas ja ko oma kissa näki sen, hän kiersi muutaman kerran ympäri sen ja löi tassula ja ko ei mithän tapantunu niin meni metrin päähän ja suihkautti kaaressa pissat pääle.
Roosa nauha
Rokkari Michael Monroe on suunnitellut nauhan ja kehottaa ostahman niitä monta, että saataishin enemmän rahhaa tutkimukshin ja syöpäneuvonnan edistämishen. Vaaleanpunanen takki huutokaupathan. Takissa on Monroen nimikirjotus ja takana nauha. Takhin on kiinnitetty lisäksi viisi muuta Roosa nauhaa. Takin koko on XL ja malli on melko lyhyt. Takin myyntihinta lahjotethan lyhentämättömänä Syöpäsäätiön kerhäyksen. Huutokauppa on auki 11.10 saakka ja siihen voi osallistua Huuto.net:ssä.

Miniä osti mulle tällaisen pari viikkoa sitten. Roosa nauha-kampanja teemana on "Positiivisuus on voimaa. Nauhassa tähet ovat valoa ja syämet rakkautta. Mie taian ostaa itte toisen, koska asia on mulle tärkeä.
Jostaki lehestä löysin ja otin talthen.

3 kommenttia:

  1. Kiitos kirjavinkistä. Meilläkin eläimet on perheenjäseniä, omia persooniaan kaikki kolme. Roosanauha kampanja on minullekin läheinen, menetin hyvän ystävän kaksi vuotta sitten.

    VastaaPoista
  2. Me olemme myös nykyään vallan kissa ihmisiä, koiriakin meillä on ollut useita mutta nyt Keisari on se ykkönen :) Roosa nauhoja ovat ihmiset paljon ostaneet ja hyvä niin, pienellä eleellä auttaa hyvässä asiassa.

    VastaaPoista
  3. Ihanat kisulikuvat. Tuo roosanauha on pakko ostaa ja tuki menee hyvään tarkoitukseen.

    VastaaPoista