maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kesä ja hoppu

Ensimmäinen kesäaamu alko aurinkoisena, mutta ny on aurinko menny pilven taakse. Näyttä sääkarttaki, että on enempi sateista. Ensi perjantaina aurinko taas näyttäytyisi. Ei kuitenkhan ole hellettä, vaan parissa kymmenessä näyttäisi olevan astheet. Toivoa täytyy ettei ole yhtä kylmää ko viime kesänä. Kalsaria ei vishin voi vielä jättää pois, ettei tule kesälunssaa.
Nämä alkukesän päivät ovat kiihreisiä vai olenko itte tehny sen sellaiseksi. Vai pittääkö minun alkaa jumppaahman heti ko herrään. Tämä taitaapi olla totta minun kohala.
Äitini, joka on ollu kova siivoahman, hokkee koko ajan, että enkö mie ala tekehmän juhannukseksi kunnon siivousta. Mutta mie olen sitä mieltä, että sitä ei tarvitte tehä, koska mie tehin kevhäälä suuremman siivouksen. Kävelee ja hokkee, että on niin pölystä. ko ei mithän tehä. No kyllä mie joun tekehmän ko ei viitsi kuunnella sammaa aina.
Mutta asiasta toishen hyvää kesää teille kaikile.
8 kommenttia:

 1. Hyvvää kessää sullekkin :)

  VastaaPoista
 2. Nämä alkukesän kiireet olen minä ainakin itselleni varta vasten "suunnitellut", ei sitä ikinä opi että vähemmälläkin tulee valmista :D
  Hyvää kesää ja toivottavasti lämmintä, Sinullekin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinulle myös, Tuula. Itte keksittyjä ja suunniteltujahan ne ovat.

   Poista
 3. Onpa ihana lukkee, ku kirjotat omalla murteella. Tuo ei ou tuttu murre minulle, mutta tiijän tuon murteen kyllä. Hyvvee kessee vuan sinnehhiin päen.

  VastaaPoista