lauantai 3. tammikuuta 2015

Tänään lähti...

... lapsenlapsi (poika) kotiinsa, tyttö haettiin toissa päivänä, olivat viikon verran täälä meilä. Veimme hänet samalla ko äitini kävi lääkärissä, oli taasen kihti tullu ärhäkämmäksi. Tällä kertaa ilmaantu vasemman peukalon alapuolelle, edellisen kerran oli saman käen etusormessa. Ensimmäisellä kerralla tuli oikeaan jalkhan. Ompa sitten tullut tämäkin tutuksi, mutta sen kans äitini on elettävä.
Täältä löytyy tietoa:
http://www.terve.fi/kihti/kihti0,
http://www.parempaaelamaa.fi/kipu/nivelkivut/kihti ja tältä sivulta löytyi myös tämä: http://www.parempaaelamaa.fi/kipu/selkakipu/hoida-selkaasi-video.
Kyllähän sitä pitäis jumppauttaa tuota selkää. No meillähän alkaa parin viikon päästä terveysliikunta. Sitä olen jo odottanu.
Tuntuu siltä että me olema kaikki jotenki raihnaisia. Mulla on toki käsi parantunu, joten nyt voi alkaa virkkaahman, onkin ollut aika pitkä tauko. Tässä aikaisemmin virkattuja:

Pianhan korjathan jouluhommat pois, mutta tässä yksi otos8 kommenttia:

 1. Hienoja pitsivirkkauksia, upeita nuo tyynyt!
  Itse virkkaan nykyisin aika krouvvia, just suunnittelin aloittaa jonkin virkkauksen ja tekis mieli sellaista pitkähköä "villatakkia", pitää vaan hankkia jotain pehmeää lankaa, kun on vain 7veljestä!

  Kiva lukea pohjoisen murretta, niin kotoisan oloista:)

  VastaaPoista
 2. Virkkaustyösi ovat upeita. Minäkin kyllä virkkaan, mutten isoja töitä. Tuollainen pitsipeitto on myös itselläni, äiti on sen joskus -80 luvulla virkannut. Vanha kaunis malli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aimarii. Malli on helppo ja nopea tehä.

   Poista
 3. Miten kaunista käsityötä. Minä sellaiseen en pysty, mutta ihalein ihmisiä, jotka osaavat niin kauniita esineita virkata.

  VastaaPoista
 4. Mukavaa murretta, itsekin sitä kuuntelin Lapissa muutaman vuosikymmenen, nyt olen tippunut tänne alemmas.
  Tornio tulee mieleen, tai siitä pohjois-koilliseen! Todella hienoja käsitöitä Sinulla!
  Minä en osaa pitsiä virkata, teen enempi hehtaaritähtäyksiä.
  Hyvää alkanutta vuotta ja kaikkea hyvää! Riitta

  VastaaPoista
 5. Tornion seu'ulta olen. ja kiitos sinulle myös, Riitta.

  VastaaPoista