perjantai 9. tammikuuta 2015

Lumitöitä ja musiikkia

Täälä on tullu lunta jonkin verran ja töitä on ollu. Isäntä ko on ykskätinen niin lumihommat ovat minun kontolla. Sanoinki ko tulin ulkoa, että alan harkita lingon ostoa. Lumenluonti on helpompaa, nopeampaa ja vähemmän rasittavaa. Plarasin netin sivuja josko sieltä löytyis apu ja olihan sielä vaikka minkälaisia vekottimia:
http://www.hondapower.fi/mallisto/lumilingot/testivoittaja!-hs-550-lumilinko
Isäntä meinaa tilata mulle tämmösen


Kyllähän tämä linkki mennee Kärkkäiselle, muttei suohran


Mutta onkohan sittenki parempi pysyä vanhassa. Saa ulkoilua ja raitista ilmaa.

Ja sitten mussiikki meän seu'ulla
http://www.pohjolansanomat.fi/Kulttuuri/1194952171226/artikkeli/hhetki+taru+kaartinen+satsaa+illan+konserttiin.html
Ei pääse ko on muuta menoa ehditty suunnitella. Harmittaa, sillä nämä konsertit ovat olleet todella  hyviä.

http://www.pohjolansanomat.fi/Kulttuuri/1194952018812/artikkeli/lansipohjan+jousikvartetti+ja+kirjoittajaryhma+rinki+kohtaavat.html
Kävin viime kevväänä kuuntelemassa tätä yhtyettä ko oli meän tulevassa kylätalossa esiintymässä. Soittivat tango- ja elokuvamussiikkia. Kyllä kannatti olla paikalla. Esitys oli mukkaansa tempaava. Suosittelen.
Tässä soittajat tunnelmoimassa. Kuva ei ole hyä.
Ja tässä osa kuuntelijoista

Lopuksi vielä mielimussiikkiani8 kommenttia:

 1. Kiitos Virkkumummo blogini lukijaksi liittymisestäsi :) Nyt vasta huomasin, mutta heti piti tulla kurkkimaan mitä virkkaat ja mitä virkat. Mukavia virkat ja sulla on monipuolinen kiva blogi. Ulkoasultaankin kaunis, hauska ja omaperäinen....Ja kissukin näyttää olevan melkein kuin meidän Omppu Omenainen :) Sinulle ei näköjään voikaan kirjautua seuraajaksi :I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Pidin blogistasi heti kun aloin lukehman sitä. Sulla on kans omaperäinen ja mielenkiintoinen blogi. En ole vielä laittanut sitä. Hyvää viikonloppua.

   Poista
 2. Ei kun lumilinkoa ostamaan. On hyvä vehe, näemmä. Naapurilla on, meillä on vaan nämä suurusmoottorilla käyvät....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kysyin isännältä, että koska saan lingon, niin hän tuumasi vain ette ehkä ensi talvena. Joten jatkethan ihmisvoimalla. Hyvää viikonloppua.

   Poista
 3. Hei, kiva kun tulit lukijakseni. Taidat olla toinen lukijani jostain(?) pohjoisesta päin :) Taisin onnistua kirjautumaan lukijaksesi. Johan ihmettelinkin miksi sulla ei ole yhtään lukijaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä sanoa, että kyllä olisi nyt meilläkin tarpeen tuollainen huriseva lumilinko. Niin ei tarvis hurista itekseen lumikolaa työntäessä :)

   Poista
 4. Hei! Pidin blogistasi, joten ei ko lukijaksi. Laitoin ittele vasta eilen kirjautumishomman. Itte täälä pittää päristellä vieläki lumitöissä. Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 5. Taitaa olla lumilinko ostamatta yhä? Meidän huusholliin se piti muutama talvi sitten hommata, vaan minä en pysty kunnolla sillä linkoamaan. Tärinä käy pahastihartioihin. Minä kolaan ja lapioin vaan.

  VastaaPoista