keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Ajankulua

Tahtoo tulla aika pitkäksi, joten kulutethan sitä. Laitethan joitain kesäkuvia. Kuvat eivät ole ammattilaisen ottamia, vaan mie olen itte tunaroinu. Joitain on netistäkin plokattu. Kuten tämä seuraava. Mie piän tuosta pallon väristä Ja kuva on täältä: http://viiva.com/

Äitini raahasi poikieni kans pihaan tämän masiinan. Muistan aina kun olthin kläppinä heinäpellola niin pappani istu tyyriinä penkilä ja huusi sieltä että haravale liiketta, mutta mitenkä sitä jakso ko oli niin hikistä puuhaa. Hyä ittelä huutaa. Ja näkkyy olevan isännän tekemä "hevonenki" eessä.

Ja tässä itte kuvvaaja töissä. Ainaski varjo ja croksit näkkyy.

Vanha talo. Jos joskus saisin suuremman voiton, käyttäisin sen tähän, alkaisin laittahman sitä kunthon. Mutta aina se voitto vain kiertää kaukaa meikäläisen.

Olihan meilä kylälä omat päivätki ja sielä oli mm. hevoskyytiä tarjola.

Ja samoila päivilä oli oikein kansanedustaja kerimässä lammasta.

Kun ei ole oikeaa poroa niin tehhään se. Tähän sai harjoitella suopunginheittoa. Sarvet on isäntä aikoihnan löytäny pohjoisesta. Taustalla on vihan tekijöitten alue samoila päivilä.

Kävimä kesälä ystävämme synttäreilä ja hän oli saanu lahjaksi  tämän siskolthan:

Täässäpä on meän lintulauvan viehraat. Aikasemmin ollu neljä naarasta ja kolme urosta mutta ennää on vain kaksi urosta. Ovat muuten kovia juoksehman ko kissa yrittää pyy'ystää niitä.

Talvi on ihana, mie piän siitä. Joku on nimeny tämän kulkuneuvon "klinkkuviisariksi" ko s'on vähän vinossa. Mutta ethenpäin menhän ja joskus kovvaa vauhtia ko on hoppu. Ostettu aikohnan Haaparannalta.

4 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat kesästä. Meillä on mökillä pihassa samanlainen heinäkone :)
    Kiitos lukijakseni tulosta!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kesä on ihanaa aikaa. Kiitos, sinulle myös

    VastaaPoista