lauantai 27. joulukuuta 2014

Suolalamppu, ongelmallinen iho ja vuosihoroskooppi

Nyt olen kiinnostunut suolalampusta. Valaisin soveltuu myos unettomuuteen. Äitini, joka asuu meidän kanssamme, nukkuu huonosti. Joten olis parempi hankkia sellainen. Avustettavallani on pari sellaista ja hän pittää pimeänä ajanjaksona joka ilta valot niissä. Monet kerrat on myös kehottanut minuakin ostahman lampun. Kun lampussa on valo niin se on jotenkin rauhoittava ja väri, valkoisen ja oranssin lämpimät sävyt, on kaunis.


Suolatuikut antavat luonnollisen ja lämpimän valon


Sitten on myös suolapiippu, jolla saahan apua hengitys vaivoihin ja laitetta voi käyttää omassa kodissa.
Ja näitä voi ostaa esim. täältä: www.hyvinvoinnin.fi

Mullahan on ongelmallinen iho ja ei löydy kunnollista hoitoa siihen. Talvella on ko korppu ja kutisee että iho on verillä, kun sitä kynsii. Viisaammat sanovat että mulla on atooppinen iho. Ja mitä itte olen lukenu niin kylläpä se sitä on. Nytten ystävä suositteli mulle tällaisia tuotteita:


Piti oikein luennonkin, mutta ko mie olen niin epäileväinen tuomas niin... No voinhan mie kokkeilla, jos niistä olis apua.
Täälä on testiryhmän kommentit ja voi osallistua kilpailuun http://ellit.fi/muoti-ja-kauneus/kauneus/lue-himalaya-herbals-testiryhman-kommentit-ja-voita-testatut-tuotteet
Ellien sivula on myös vuosihoroskooppi ja ompa mukava saaha tietää, mitä mulle luvataan ja tässäpä se on: http://ellit.fi/horoskoopit/vuosihoroskoopit/vuosihoroskooppi-2015-oinas

Alkaapi olehman tuo kello jo aika paljon, joten mummeli lähtee nukkuhman.

4 kommenttia:

 1. Tuollainen suolatuikku on minullakin, vanhimmalta pojalta joskus joululahjaksi saatu . Kiva kun liityit lukijaksi, tervetuloa! Mukavia välipäiviä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, sinulle myös. Todella kiva blogi sinulla.

  VastaaPoista
 3. Hei minäkin olen kuullut pelkkää hyvää noista Himalaya Herbalsin (kirjoitettiinkohan edes sinne päin....) tuotteista. Yksi kaveri pitää kosmeblogia ja nosti jopa yhden niistä tuotteista vuoden kärkituotteeksi. Siksipä minäkin olen sen laittanut ostoslistalle, jos vaan jossain satun törmäämään. Myydäänköhän niitä ihan normaaleissa päivittäistavarakaupoissa...?

  VastaaPoista
 4. Hei, Nanne. Ehkä saatavilla Prismojen ja suurimpien S-Markettien valikoimissa.

  VastaaPoista