torstai 25. joulukuuta 2014

Kylmää

Joulu kiireinen alkaa pian olla ohi. Nyt vietethän kynttiläkirkon jälkeen rauhallista (pojat ovat muutaman päivän meän tykönä) aikaa ja nautithan viimeinkin kunnon talvi säästä. Pakkasta on ollu melkein 25 astetta jo pari päivää. Eilenkö käythin kirkolla ja kävelthin hautausmaalla kynttilät laittamassa hauoille niin tuntu että paleltuu. Mutta ko on muutaman päivän kylymää niin siihen tottuu eikä piä sitä minhän. Mie piän talvesta, olen talvi-ihminen.

Nyt alethan sitten oottahman uutta vuotta raketteihnen. Itte emmä ammu yhtään eikä täällä pikku kylälä ole montakhan, jotka ampuva. Kattothan sitten niita.
Vuen vaihteen jälkhen on taas lääkährin meno, toivottavasti käsi on parantunu, että voi alkaa virkkaahman, Jäi nuo jouluksi aiotut virkkuut tekemättä, mutta kukhan ei kielä virkkaamast jälkhenpäin. On vain hyä että ovat valhmiina ja ole etsinyt uusia malleja, jotka eivät rasita kovin paljon kättä. Tässä muutama:
                                           www.mooglyblog.com/:

www.naztazia.com/

www.naztazia.com/
Tämmönen pitäis virkata ko nuita koukkuja on kerrääntyny jonkin verran. Eiköhän tässä ole jo sen verran mitä käsi kestää. Joten pienin askelin ethenpäin.


4 kommenttia:

  1. Lainkaan en osaa virkata, mutta ihailen suuresti kädentaitoja. Upeita juttuja täällä. <3 Kiitos kovasti että liityit blogiin lukijaksi, niin ilahdutti päivää. Ihanaa Tapaninpäivää. :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin lähdin kurkkimaan tänne uuden lukijani sivulle! :)
    Ihania juttuja täällä ja tuo teän kieli! <3
    Oikein ihanaa loppuvuotta ja koukuttavia ideoita sinulle!

    VastaaPoista