keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Profiili

Etsin kauan tätä kuvaa ja muistin että mulla on se jossakin kansiossa. Minusta tämä kuvaa minua sellaisena kuin tunnen olevani, Aina on kumpparit jalassa, koska ne on niin helppo laittaa. Ja omasta mielestäni olen oikea räsynukke. Kolhuja on tullut enemmän kuin onnistumisia, mutta mitäpä se haittaa. Ei ole menoa hiastanu; koko ajan menhän ethenpäin. Joten profiilikuvaksi laitettiin.
Flunssaki alkaa olehman vihdoin selätettynä. Pari kuukautta se kestikin, pesi vielä korhvinkin eikä kuullut mitään. Sairastelun aikana katkesi kädestä verisuoni. Kyllähän sitä säikähtää, kun alkaa nousta patti kämmenselkhän ja suurenee koko ajan. Aivan tuntu siltä ko se räjähtäis. Enhän mie tieny, mitä se on, joten soitin pojan käyttähmän päivystyksessä ja sielä lääkäri totesi suonen katkehnen. Olihan se käsi ihan kuin olis ollu tappelussa.
Nuorisoseurallamme on pajutyökurssi ja sinne pitäisi alkaa kerräähmän risuja. Onneksi niiitä on tuola koivun juurela vaikka kuinka paljon. Ja muutaman viikon kuluttua sielä on kahvipussiaskartelua. Olenkin kerännyt sinne pusseja monta kassillista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti