tiistai 25. marraskuuta 2014

Harmaata tiistaita


Tänhän onkin näköhjän monela tutula nimipäivä, ko on Katrin (kummityär). Kaijan, Katjan, Kaisan, Katin, Kaarinan, Kaisun (sattupa niin sopivasta, että kaikki edelliset ovat ystäviäni), Riinan ja Katarin (vähän ouompi nimi, en ole nähny koskhan).
Täälä on harmaja ja sumuinen päivä. Tuule jonkin verran ja maa on valkonen, ei kovin paljon.
Nyt eletään jo marraskuun loppua ja alkaa joulu kiihreet. Jouluaathon ei ole ko vajaa kuukausi ja sitten kiire on ohi. Itte en meinaa ressata joulun takia, mutta jotakin pientä laitan vain. Tuikkuja olen poltellu ja jotaki joulu juttuja ottanut esille, ei kovin paljon. Kiihreet ovat unohtuneet, ko on jo elämän ehtoo puolela. En tehe mithän joulusiivousta ko vain tavalisen viikkosiivouksen. Eihän nykyisin käy kethän joulunakhan kylässä, tervetulleita ovat toki, jos tuleva. Kethän ei käännytetä takaisin. Toiskertaset saattavat tulla muutamaksi päiväksi.
Avviiseja täälä netissä lukiessa, tullee joskus vasthan ajankohthan sopiva juttu, niinko tämäki.http://www.ess.fi/teemat/omaankotiin/2014/11/25/kolaa-soodaa-sitruunaa---nailla-myos-siivoat.  Ja toinen kiinnostava löyty täältä: http://hidastaelamaa.fi/2014/11/elaman-tarkein-todo-lista. Sielä on monta huomioitavaa ohjetta, niitä pitäisi minunkin ehkä kokkeilla omassa elämässäni.
Mie otin itteäni niskasta kiini ja tehin omenapiirakan ja nyt lähen laittahman sen talthen.

4 kommenttia:

 1. Heippa, tervetuloa lukijaksi. Kuule mullon samalaiset aatokset tuon joulun suhteen :) En meinaa siivoila, enkä laita kuustakhaan ko lähethään tyttären perhheen tykö tuone eteläsuohmeen. Kyntteliköt tietenki laitan, non mukavat tunnelmantuojat, vähän jouluntuntua. Oikein mukavaa joulun odotusta sulle :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä se joulu tulee ilman hösäämistäkin. Paljo mukavampi nauttia olostaan ku ei oo valamiiksi väsyny. Nykyään pyyhitään kaappeja jne aina kun niis jotain pyyhkimistä on, eikä pidetä semmottia suursiivoja kuin ennen. Oli sekin, katosta lattiaan piti puunata, muuten ei mukamas joulukaan tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti asuu miehwni ja minun kans ja hän on vanhan kansan ihminen ja hänen mielestä häätyy siivota , mutta minua ei inspiroi lainkaan, koska on käsi sellainen ko on.

   Poista