perjantai 8. toukokuuta 2015

Ajankohtaista mulle

Nuorin poikani tehnyt tämän mulle ko oli eka luokalla
Ikäni muistan ko hän tuli koulusta tämän kans, minun pienelä koululaisela oli niin iloinen ja onnellinen ilme kasvoila. Sitten äitienpäivä aamuna hyvin tomerana antoi sen mulle ja sano että hän rakastaa minua valtavasti ja rutisti niin ettei henki meinanu kulkea. Rakastan teitä kaikkia neljää poikaani, olette hyvin tärkeitä mulle. Vielä aikuisenaki he yllättävät minut sanomalla, että olen heille rakas.
Oma äitini on mulle rakas. Vanhin poikani kävi tänhän Utsjoele mennessä toivottamassa hänelle ja minulle aitienpäivää. Ja isomummon luokse tuli vierailulle myös seiska luokkalainen pariksi yöksi. Äitini on iloinen heidän käynnistä ja olemisesta.

Ko ei vielä oikein voi virkata käen vuoksi, olen suunnitellut pihahommia. Lunta on vielä jonkin verran, mutta nyt sattaa vettä niin eiköhän se sula pois. Kukkapenkki on tärkein rojekti ja muutama marjapensas istutethan. Penkhin on omat taimeni ja täältä
tuli viime viikola 20 Peach Dwarf kukkasipulia 
ja joitain näistä, ei kaikkia.

Pari päivää sitten paloi serkkujeni kotipaikan navetta. Oli tuuri, että naapuri näki  palon ja näin säilyi heiän kotitalonsa, mitä olhan peruskorjaamassa. 

Lehessä varotethin Keminmaan Kirkonmäen koulun oppilaitten vanhempia on varoitettu maholisesti lapsille vaarallisesta henkilöstä. Oppilasta oli houkuteltu kyythin ja kysytty lasten yhteystietoja. Minun häätyy toiskertasia, jotka asuvat Kemissä Vainiola, varottaa myös. Tytöt ovat vielä niin varomattomia, uteliaita ja menevät juttelehman viehraitten kans.

Tässä eityksessä on pari tuttua, joten eikö kylttyyria harrastahman.
Tämä on saanu paljon kehuja.
Tästä linkistä voi katsoa esityksen http://www.pohjolansanomat.fi/live?kepit_id=ALMA-26042015&kepit_lang=fi%22
Ja sittenhän ensi viikola on kotikaupungin viikko.     
Mie sain jo maanantaina poikien ostamat lahjat. Oli miehleinen. Kiitos rakhaat. Tainu mies olla asiala.


11 kommenttia:

 1. Eikö ole ihan tunne olla omien lastensa rakastama. ♥ Oma äitini hylkäsi minut ollessani 7 vuotias, sitä paremmalta nyt tuntuu kun poika soittaa yöllä ihan vaan sanoakseen, että äiti minä rakastan sinua. Samoin tytär kotona käydessään tulee vähän väliä yllättäen halailemaan , kyllä se tuntuu hyvältä.
  Oletkos sinä ihan Torniosta ? Minäkin kävin siellä 60-luvulla Keskikoulua, mutta nyt ei ole tullut käytyä siellä päin vuosikymmeniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sude, tuntuu toela hyältä ko muistavat. Olen Tornion kaupungin eräältä pieneltä kylältä kotoisin.

   Poista
 2. Ihanaa juhlaviikonloppua Sinulle! Toivottavasti käsi antautuu ja pääset kädentöihin! <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa juhlaviikonloppua Sinulle. Kaunis muisto tuo lapsesi käsityö!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Kaisu, sitä pittää toivoa. Ei varmaankhan ehi käy joka tillaisuuessa, mutta joissakin.On ihana muisto.

  VastaaPoista
 5. Ihana muisto ja aarren. Sydämellinen postaus ja oikein sydämellistä äitenpäivää toivotan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tullee myöhässä, mutta parempi muhhään ko milloinkhan.

   Poista
 6. Hei blogissani on haaste sinulle :)

  VastaaPoista
 7. Meilläkin on säästetty isot pinkat lasten piirustuksia ja äitienpäiväaskarteluja. Kyllä on liikuttavaa katsella niitä ja muistella lapsia pikkuisina. Haikeaa se on! Riitta

  VastaaPoista