lauantai 25. huhtikuuta 2015

Minulle tärkeät

On mulleki noita rakhaita kertyny elämän matkala. Perheeni, toiskertaset. äitini, miniäni, terveys, kummilapseni, sukulaiseni, ystäväni, blogini lukijat, kukat, harrastukset. Luonto on myös rakas.
Ohje kläpile
Kivikkoinen polku
Meänki elämä on ollu sellainen, mutta nyt alkaa olhen tasasempaa. Olen sitä mieltä, että elämässä on hyä olla laaksoja ja kukkuloita. Mulle tärkeät asiat elämässä ovat lähelä. Mitä ihminen muuta kaipaisikhan?
Lapin luonto luo outoa taikaa... sielä sielu leppää.
Tämäki on mulle tärkeä, sillä oma kissa kuului rakhaishin.

Mie voin sanoa, että elämäle kiitos, sain siltä paljon.

8 kommenttia:

 1. Sinulla on samanlaisia ajatuksia kuin minulla..Ystävistä sen verran,jotta,en luota kehenkään ja pidän varani,kun näen immeisen eka kerran,naamasta ja silmistä näkee,millanen ihminen on kyseessä ja kun ihminen alakaapi puhua,siitä pääsee jyvälle aika paljon,et onko ihminen ystävyyden kaltainen ja voiko luottaa..Minä menetin luottamuksen useaan ihmiseen,joita pidin mukamas ystävinä,puukottivat selekään rajusti,joten rajusti pois myös elämästäni sellaset,yks ihminen riittää mulle ystävänä,sellanen johon luotan..
  Luonto sen on tärkeintä mun elämässäni,ilman sitä en tulis toimeen,luonto antaa rauhan sieluun,siellä sielu lepää,eläimet myös niistä saa voimaa jaksaa tätä taivallusta..

  Hyvää sunnuntaita ja kevättä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi on, silmät ovat sielun peili.
   Aurinkoist kevättä, tansku.

   Poista
 2. mahtava postaus, elämän tärkeistä asioista-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. kosotäti. Nehän ne ovat tärkeitä.

   Poista
 3. Ihana postaus, nämä on niiin totta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kirsti. Paljon jäi poies asioita.

   Poista
 4. Olipas ihana postaus. =) Siinä oli minulle niin monia tärkeitä asioita perhe, lapin luonto ja kissat. Hauskaa vappua!

  VastaaPoista