keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Lumisade vai aurinko

Facebook

Nyt täälä on ollu melekein joka toinen päivä lumisaetta tai sitte ihanan aurinkoinen kevättalvipäivä. Eilenki satoi lunta noin viisi senttiä ja olihan siinä se hyvä puoli, että kaikki ravat peittyivät. Nyt on taas aurinkoinen päivä. Katolta tippuu vesi ja lumi alkaa sulahman. Kyllä tuota lunta onkin metrin verran vielä. Viime yönä oli myös muutama aste pakkasta, kyllä kuivatlihat kaipasivatkin sitä.
Tänhän aamupäivä meni miehen kans Kemissä, ko hän kävi poliklinikala. Ei aikonu ottaa minua ollenkhan mukhan, sano että hän karkaa. Tänhän oli vishin poliklinikka päivä ko ihmisiä oli niin paljon sairaalassa liikheelä. Mies halusi syä jotaki kevyttä ko lääkäri oli kehottanu Oli muuten pitäny kovan "saarnan" hälle, kovvaa tekstiä oli tullu. Tuo minun mies on varsinainen jääräpää, saa monta kertaa sanoa. Nuorimmat pojat kyllä onnistuva puhuhman "järkeä" isählen, pitäsköhän turvautua heihin.
Kävin samala reissula myös Viikkotori kirppikselä, oli vielä samassa paikassa ko enneki. Pari vuotta meni etellisestä, mutta ainako on tillaisuus käy niin sitte käyn. Mukhan lähti muutama lehti ja pari kirjaa sekä koristetyynynpäälinen. Myös enkelikokoelmani lissääntyi uuela tulokhaala. Hinnat eivät olheet päätä huimaavia niinko Torniossa. Monet ovat hinnoitelheet ittesä ulos. On käyny niinko yhele tutule ko hän myi erhäänä syksynä marjoja eikä saanu yhthän marjaa menehmän ko litrahinta oli melkein kuus euroa.
Tullessa söin Tupasvillassa ko luulin. että serkkuni olisi töissä sielä, olis ollu asiaa, mutta oli ehtiny lähteä kahelta. Soitethan sitten hälle.
Taimikasvatuksesta sen verran että usseimmat ostamani siemenet kylvethän maalis-huhtikuun aikhan. Ostin samettiruusun (huhtikuussa),
malopin (toukokuussa kasvupaikale)
ja keskipäivänkukan (huhtikuussa ruukkuihin).
Alan varoen tähän uuthen homhan. Saa nähä, miten mummon käy.
Tervetuloa uuet blogini lukijat, kiitos.

7 kommenttia:

 1. Taitaa nuo kaikki miehet olla niitä jääräpäitä, meillä vakio lause " ei ne lääkärit mittää tiiä" :)
  kauniita kukkia olet kasvattamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vishin ne ovat. Tätin neuvoila menhän kukkien kans. Lupasi alkaa suojelehman niitä.
   Aurinkoista sunnuntaita.

   Poista
 2. Uusi lumi kyllä pehmentää hankia ja sulaattaakin niitä, jos aurinkoakin väliin näkyy. Nyt sitä on täällä päin kyllä näkynyt ja siitä valosta on saanut nauttia.
  Kyllä minä vähän miestäsi ymmärrän, olen itsekin niin huono lähtemään lääkärien puheille. En taida luottaa niin järin.

  VastaaPoista
 3. Miten nuo ukkelit ovat niin kovia jääräpäitä, jännä juttu. ;)

  Minäkin käyn aina kirpparilla, jos vaikka ollaan maaseutureissuilla, mahtavia löytöjä tullut tehtyä ja hinnat ovat edullisempia kuin täällä.

  Kirjoja tulee aina löydettyä, mikä mahtavaa, euro-kahden hinta lukuilosta on kiva asia.

  Mukavaa viikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuela paikkakunnala tullee haettua ensimmäisenä esille kirppis tai sitten haettu jo kotona ennen lähtöä.
   Aurinkoisia päiviä sinulle, Tiia <3

   Poista